Afbeelding

Autobedrijf Oving houdt Open Huis Dagen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Tijdens de Oving Open Huis Dagen wordt de nieuwe Renault CAPTUR onthuld. Van donderdag 28 tot en met zaterdag 30 november is iedereen welkom in de showroom aan de Bisschop Willebrandlaan 66.

Autobedrijf Oving ontvangt belangstellenden voor haar jaarlijkse Open Huis Dagen met het allerlekkerste kopje­ koffie van Zwolle, speciaal bereid door een échte barista. Wederom is een professionele kok van de partij. Hij maakt een heerlijk hapje à la minute voor bezoekers klaar.

De nieuwe Renault CAPTUR en de nieuwe Renault ZOE staan als eerste bij Oving. Tijdens de Oving Open Huis Dagen staan uiteraard alle Renault- en Dacia-modellen centraal. Bijzonder is dat bezoekers er als een van de eersten de nieuwe Renault CAPTUR en de nieuwe Renault ZOE kunnen bewonderen.

De Open Huis Dagen zijn ook voor de zakelijke rijder interessant. Zij kunnen dit jaar de switch maken en de nieuwe Renault ZOE leasen vanaf 42 euro netto bijtelling per maand. Wie benieuwd is naar de prestaties kan in de testauto’s rijden: schoon, stil en duurzaam.

Wie nadenkt over de aanschaf van een nieuwe auto doet er goed aan te vragen naar het exclusieve voordeel dat kan oplopen tot maar liefst 4.000 euro. En daar doet autobedrijf Oving nog graag een schepje bovenop. Klanten mogen kiezen welk cadeau ze krijgen bij hun nieuwe Renault of Dacia: een gratis set all-season banden, een trekhaak of een nieuwe iPhone. Maar dat geldt alleen tijdens de Oving Open Huis Dagen.

Autobedrijf Oving

Bisschop Willebrandlaan 66.

8021 GA Zwolle

(038) 455 44 50

www.oving.nl

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30