Afbeelding

Jeugdvisdag met boot in omgeving Zwolle

Algemeen

ZWOLLE – Voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar is er op zondag 6 september een jeugdvisdag met boten in de omgeving van Zwolle. Het vissen gebeurt op de Vecht en het Zwarte Water. Wie mee wil, kan zich aanmelden tot uiterlijk 10 augustus.

De jeugdvisdag wordt mede mogelijk gemaakt door Visgids Zwolle en Sportvisserij Oost-Nederland, die de lunch betalen. “Wij zorgen dus voor een lekkere lunch en daarbij wat te drinken. Wil je tijdens het vissen ook nog iets gebruiken, neem dat dan zelf mee”, aldus de organisatie.

Het vissen vindt plaats van 9.00 tot 16.00 uur en de kosten zijn 7 euro per persoon. Van deelnemers wordt verwacht dat zij kleding en een goed humeur meenemen. De organisatie verzorgt de visboot, alle hengels, molens, aas, een lunch, frisdrank, begeleiding en een vergunning voor wie die nog niet heeft.

Wie mee wil doen kan een e-mail met naam, geboortedatum en telefoonnummer sturen aan regiooost@snoekstudiegroep.nl. Een week van tevoren volgt dan een e-mail met alle info inclusief locatie. Wie nu al meer wil weten, kan kijken op www.visgids.nl onder ‘Viswater Zwolle’.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30