Afbeelding
Foto: Eigen foto

Saeed en De Enk stellen zomerse evenementen samen

Algemeen

ZWOLLE - Sinds Saeed, een plek waar nieuwkomers hun talenten en passie inzetten en gewoon meedraaien in de maatschappij, huist bij wijkcentrum de Enk in Assendorp en er een samenwerking is ontstaan, komen daaruit mooie dingen. Dima’s Kitchen kookt niet alleen lekker eten, maar er is ook een aantal toffe evenementen deze zomer.

Het eerste is op 10 juli om 18.00 uur. Dan gaat Elisabeth van CurAfrica een Afrikaanse avond verzorgen met een buffet en muziek. Voor wie al maanden zit te wachten om eindelijk eens Afrikaans te gaan uit eten, is dit de kans. Op 7 augustus om 18.00 uur is het de beurt aan Nana’s, een Marokkaans restaurant in wording. De dames van Nana’s verzorgen een driegangen diner met traditionele Marokkaanse gerechten.

Genieten

Een heuse Streetfoodmarkt wordt gehouden op 28 augustus van 12.00 tot 19.00 uur. Streetfood uit maar liefst acht verschillende landen zijn te proeven. Bezoekers kunnen genieten van deze gerechtjes en zich even aan de andere kant van de wereld wanen. 

Pubquiz

Wereldkennis testen en nieuwe mensen ontmoeten kan tijdens de multiculti pubquiz op 10 september om 20.00 uur. De groepjes worden gemixt dus deelnemers zijn aan het eind van de avond een internationale vriendenkring en misschien ook wel de hoofdprijs rijker. Het aantal plekken is beperkt, maar aanmelden kan nu al via www.saeedzwolle.nl/agenda.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30