Afbeelding

ZAC organiseert ZomerAvondCup

Algemeen

Zwolle - Vanaf 30 juni zijn sportwedstrijden tegen andere clubs ook voor senioren weer toegestaan. Voor voetballers uit Zwolle en omstreken die niet willen wachten tot de start van de competitie organiseert ZAC daarom samen met International Sports Revolution (I.S.R.) de ZomerAvondCup op Sportpark Jo van Marle aan de Landsheerlaan 42. 

De ZomerAvondCup is een nieuw 7x7 toernooi voor senioren (mannen en vrouwen) uit Zwolle en omgeving. Het toernooi wordt gespeeld op vier vrijdagavonden: 9, 16, 23 en 30 juli. Aanvang: 19.00 uur. Iedere avond is er een snack-buffet en (live) muziek. Deelname aan de vier avonden, inclusief het eten én eigen voetbalshirts per team kost 50 euro per persoon.

Jaarlijks zomers voetbalfeest

ZAC en I.S.R. zien de ZomerAvondCup niet als eenmalig evenement. Remco Voorhorst, bestuurslid ZAC: “Als het aan ons ligt, groeit de ZomerAvondCup de komende jaren uit tot hét zomerse voetbalfeest voor Zwolle en de regio.”

Inschrijven

Je kunt je inschrijven als team of individueel. Kijk voor meer informatie en voor inschrijven op www.zomeravondcupzwolle.nl . Contact: zomeravondcup@zac.nl.

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 23 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32