Afbeelding

Marcel Boudesteyn nieuwe trainer Be Quick ‘28

Algemeen

Zwolle - Met ingang van het komende seizoen zal Marcel Boudesteyn de nieuwe hoofdtrainer zijn van Be Quick. Hij volgt Edwin van Nijen op die na vier jaar afscheid neemt.

Marcel Boudesteyn (49 ) kwam als profvoetballer hij uit voor Excelsior, PEC Zwolle en FC Groningen. In totaal was hij goed voor meer dan 200 wedstrijden in de profafdelingen.

In deze regio is hij ook bekend als trainer. Eerder stond hij al voor de groep bij Nunspeet, Olde Veste en Dieze West. De laatste jaren gaf hij echter de voorkeur aan zijn zakelijke activiteiten. Boudesteyn is eigenaar van een kantoor in hypotheken en verzekeringen. “Soms moet je even kiezen voor wat anders, maar de ambitie om trainer te zijn was er altijd. Het kriebelt nog steeds.” Marcel is in het bezit van een TC-1 diploma.

Onbekend is Marcel niet meer bij Be Quick. “Mijn zoon voetbalt nu een jaar of drie bij Be Quick en speelt momenteel in O17. In die periode heb ik Be Quick leren kennen als een warme club. Ideaal te combineren, want het is maar een paar minuten fietsen van mijn huis.”

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30