Afbeelding
Foto: Eigen foto

D66 zoekt de beste conciërge van Zwolle

Algemeen

ZWOLLE - D66 Zwolle gaat ook dit jaar weer op zoek naar de beste, leukste en meest behulpzame conciërge van Zwolle. Op 7 maart 2022 wordt de winnaar van de zesde editie van de verkiezing ‘De Zwolse Conciërge van het Jaar’ bekendgemaakt. 

Met de verkiezing wil D66 laten zien dat zij het onderwijsondersteunend personeel ziet als een belangrijke basis voor scholen. “Zeker tijdens de coronacrisis is het onderwijs op de proef gesteld en zien we dat conciërges naast hun dagelijkse werkzaamheden nog veel meer verantwoordelijkheden op zich nemen. Ze bieden vaak een helpende hand bij allerlei klussen en zijn enorm belangrijk voor de sfeer en de veiligheid op school”, aldus Marco van Driel. Alle Zwolse basis- en voortgezet onderwijsscholen hebben bericht ontvangen waarin iedereen (scholieren, docenten, ouders, begeleiders en onderwijsbestuurders) hun conciërge kunnen nomineren. 

Aanmelden
Conciërges kunnen tot 20 februari worden genomineerd. Aanmelden kan door het sturen van een e-mail naar concierge@d66zwolle.nl. Uit alle inzendingen kiest de vakjury een winnaar.