Afbeelding
Photographer: Erik-Jan Berends

Modeshow voor moeder en dochter bij Beersma Mode

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Overweldigende reacties op eerdere shows, heeft Beersma Mode andermaal doen besluiten een najaarsmodeshow te laten verzorgen. Op donderdag 9 oktober van 10.00 tot 16.30 uur presenteren twee professionele mannequins in de winkel doorlopend de nieuwe najaarscollectie.

Er worden diverse gerenommeerde merken geshowd die voor zowel moeder als dochter geschikt zijn. De twee mannequins showen mooie, maar tevens goed draagbare kleding voor iedere maat en leeftijd. Zij geven tevens kleur- en stylingadvies. Bovendien ontvangt iedere kopende klant op deze dag korting, dus altijd prijs! Tevens trakteert Beersma Mode bezoekers deze dag op koffie of thee met iets lekkers en heerlijke hapjes.

De kledingmerken van Beersma Mode kenmerken zich door kleurrijke collecties en betaalbare damesmode voor sportieve, elegante en stijlvolle vrouwen die zich goed willen kleden en er graag een jaartje jonger uit willen zien. De merken staan bekend om de goede pasvorm met een groot pasbereik. Ook zijn er speciale merken voor rokken en pantalons die extra comfortabel zitten dankzij elastische taillebanden. En uiteraard spreekt de goede prijs/kwaliteitsverhouding veel vrouwen aan. De maatvoering bij Beersma Mode gaat van 38 tot en met 52. De ervaren verkoopsters geven klanten graag persoonlijk advies bij hun nieuwe garderobekeuze. Klanten kunnen gratis rondom de zaak Beersma Mode parkeren en profiteren van het doorlopende spaarsysteem. Iedere bezoeker krijgt een leuke attentie en de koffie staat altijd klaar. Mensen die moeite hebben om vervoer te regelen, kunnen bellen. Zij worden opgehaald en weer thuisgebracht.

 

Beersma Mode

Hogenkampspassage 2

8022 EL Zwolle

(038) 453 24 26

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30