Afbeelding

Zunnebeld viert 21 procent Super Sale Dagen

Partnerbijdrages

Bij Zunnebeld is het van 1 tot en met 4 maart weer zover: de start van de 21 procent kortingsdagen. Het spektakel is in de loop der jaren uitgeroeid tot een écht begrip.

Klanten ontvangen vier dagen lang 21 procent directe korting op het hele assortiment*). Dit geldt voor zowel de Hengelsport-, Aquarium- als Dierenafdeling. Jaarlijks komen mensen van heinde en verre om te genieten van deze kortingsactie. Natuurlijk kan men ook online profiteren van deze korting. Klanten vinden op de webshop meer dan 17.500 producten op het gebied van hengelsport. En voor wie niet vindt wat die zoekt, bestelt Zunnebeld het tegen dezelfde korting. ‘Daar doen we bij Zunnebeld helemaal niet moeilijk over.’

De kortingsdagen lopen van donderdag 1 tot en met zaterdag 3 maart. Zondag loopt de actie op de webshop nog een dagje langer door en kan men dus ook zondag 4 maart profiteren van 21 procent korting over de hele bestelling.

Wie vragen heeft over de ’21 procent Super Sale Dagen’, kan een mail sturen naar info@zunnebeld.nl of bellen met (038) 421 58 97. De medewerkers staan iedereen graag te woord. Wie liever de stenen winkel bezoekt, is welkom aan de Van Karnebeekstraat 73 in Assendorp.

*) Zie de actievoorwaarden in de winkel of op de website.

Zunnebeld

Van Karnebeekstraat 73

8011 JD Zwolle

(038) 421 58 97

www.zunnebeld.nl

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30