Afbeelding

Floorever biedt volop variatie in tapijt

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Tapijt is de meest verkochte vloer in Nederland. Bij Floorever treft u een zeer gevarieerd aanbod op het gebied van tapijt. Bovendien heeft Floorever veel rollen op voorraad, zodat er bijna altijd sprake is van een snelle levering.

Tapijt heeft veel voordelen. Zo is het lekker warm aan de voeten en heeft elk tapijt z'n eigen artistieke uitstraling. Floorever biedt altijd de beste kwaliteit. Alle tapijt bij Floorever is gemaakt van sterke garens, wat garant staat voor een lange levensduur. Met merken als Bonaparte, Desso, Parade, Hamat en Interfloor is de keuze reuze bij Floorever.

Een ware trend op het gebied van tapijt zijn karpetten. Deze vloerkleden geven sfeer aan de ruimte en bezorgen een vloer een warme tint. Floorever heeft voor ieder wat wils. Zo biedt het merk Bonaparte diverse soorten karpetten. Tevens levert Floorever karpetten van Brink & Campman. Ook kan de klant ervoor kiezen om bij Floorever een karpet op maat te laten maken.

Naast tapijt is ook vinyl een uitstekende optie. Vinyl is gemakkelijk schoon te houden en ideaal voor kleine en/of natte ruimtes. Ook op het gebied van vinyl heeft Floorever enorm veel te bieden. Populair zijn de verschillende hout-motieven en de betonlook.

Floorever hanteert de all inclusive-formule. De prijzen bij tapijt en vinyl zijn inclusief leggen. Een team van vakkundige leggers staat garant voor het beste legresultaat. Ook het stofferen van trappen behoort tot de mogelijkheden. Kom langs en maak kennis met de uitgebreide mogelijkheden van Floorever.

Floorever Zwolle

Wipstrikkerallee 35 Zwolle 8023 DS Zwolle?Telefoon: (038) 453 56 44

Floorever Kampen

Ambachtsstraat 29 8263 AJ Kampen?Telefoon: (038) 333 37 70

www.floorever.nl