Eerenstein Verf & Wand succesvol in jaar van de duurzaamheid

Partnerbijdrages

De eigenaren Léon en Daniel Eerenstein van verfspecialist Eerenstein & Boer riepen 2019 uit tot het jaar van de duurzaamheid. Dan moet je ook de daad bij het woord voegen vindt hij.

Met onder andere de verkoop van ecologische verf lijkt hij hard op weg. Het goede nieuws is dat het niet duurder hoeft te zijn en de kwaliteit hoog is. “De ecologische Aquamaryn-verf voor buiten is qua gebruik voor verschillende constructies soms nog beter dan de tegenwoordig gebruikelijke verf”, aldus Eerenstein. En de water gedragen verf mag dan een stuk beter zijn voor onze leefomgeving dan de verf van vroeger, het blijft nog wel chemisch aldus Eerenstein.

Voor binnen muren adviseert Eerenstein Auro verf. Deze verf blijft er jaren lang mooi opzitten en behoudt zijn kleur ook goed. Bij Eerenstein vertellen ze je er graag meer over. Zowel de ZZP’er als de particulier komen graag bij de verfspecialist aan de Vechtstraat 68. “Wij kunnen hier de klant echt aandacht geven, meedenken en tips geven”, aldus Eerenstein.

De Zwolse zaak beperkt het streven naar duurzaamheid niet alleen tot de producten die het verkoopt. Eerenstein: “De chemische schoonmaakmiddelen zijn bij ons de deur uitgegaan. Daarnaast hebben we overal LED-verlichting. Duurzaam bezig zijn met het oog op de toekomst is voor ons echt belangrijk.”

Eerenstein Verf & Wand

Vechtstraat 68

8021 AZ Zwolle

(038) 453 53 01

www.eerenstein.nl

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30