Afbeelding
Foto: Annemiek Rook.

Werken bij Van Dijk Heftrucks

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het familiebedrijf Van Dijk Heftrucks heeft al ruim 50 jaar ervaring in verkoop, verhuur en onderhoud van Linde heftrucks en overige intern transportmiddelen. Het bedrijf is actief in Midden en Noord-Nederland en levert heftrucks, stapelaars, reachtrucks en pallettrucks aan fabrieken, akkerbouw-, groothandel- en transportbedrijven. 

Voor de monteurs is geen werkdag hetzelfde. Elke dag komen er diverse uitdagingen de werkplaats binnen. Ze krijgen te maken met onderhoud, service en technische storingen. Deze kunnen zowel motorisch, hydraulisch of elektrisch zijn. Ook het uitlezen en meten van truckdata om dieper liggende storingen te onderzoeken, is tegenwoordig een belangrijk deel van de werkzaamheden. 

Hou jij van sleutelen en ga je graag een technische uitdaging aan? Bij Van Dijk Heftrucks verwelkomen ze je graag binnen het gezellige team. Als monteur werk je met mooie en geavanceerde gereedschappen aan een hightech product en indien nodig vervang je onderdelen en verhelp je eventuele storingen. De monteurs wisselen onderling veel kennis uit en er is ruimte om samen vraagstukken te bespreken. 

Heb je geen ervaring? Geen probleem. Het is mogelijk om naast de werkzaamheden een opleiding te volgen. Dan ga je één of twee dagen naar school en daarnaast krijg je op de werkvloer begeleiding van de ervaren monteurs en een gediplomeerd leermeester. Als monteur krijg je ook na je opleiding diverse scholingsmogelijkheden aangeboden, aangaande de huidige en de toekomstige ontwikkelingen in de techniek. Ook zijn er mogelijkheden om door te groeien naar bijvoorbeeld monteur buitendienst.

Bij Van Dijk Heftrucks hangt een gemoedelijke sfeer. Heb je een keer een privéklusje, zoals bijvoorbeeld een auto die kapot is, dan mag je gerust gebruik maken van de werkplaats en hefbrug. Onderling kan er veel geregeld worden. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.