Afbeelding
Aangeleverd

Body Stress Release is terug in Regio Zwolle

Partnerbijdrages

“Mensen worden elke dag blootgesteld aan verschillende vormen van stress”, aldus Body Stress Release. “Er is mechanische stress bijvoorbeeld door een ongeluk of verkeerde houding, maar ook chemische stress door bijvoorbeeld verontreinigde stoffen in de lucht, verkeerd voedsel of kleurstoffen.”

“En er is natuurlijk mentale/emotionele stress. Als deze stress het ‘overload level’ bereikt, is het lichaam niet meer instaat dit aan te passen of te herstellen en ontstaat er spanning in het fysieke deel van het lichaam, de spieren. De gespannen spieren kunnen de zenuwen onderdruk zetten of afknellen wat de interne communicatie van het lichaam verstoort en een gezond functioneren ondermijnt.”

Body Stress Release is een techniek om deze spierspanning en de richting van deze spanning op te zoeken en te releasen (los te laten). “Dit maakt het mogelijk dat het lichaam de spierspanning herstelt en zijn ingebouwde zelfherstellende vermogen als genezen en onderhouden weer oppakt en de normale stress in het leven weer aankan. Voorbeelden van gevolgen van teveel opgeslagen spanning in het lichaam kunnen zijn: rug-, nek-, schouder- of whiplashklachten, hernia, spit, ischias, fibromyalgie, pijn in heupen, benen en billen, onrustige benen, pijnlijke knieën en enkels, tintelingen, krampen of gevoelloosheid in armen of benen, RSI, tennisarm, carpaal tunnel syndroom, sportblessures en overbelasting, hoofdpijn, migraine, oorsuizen, allergische reacties, hooikoorts, astma, maag- en darmklachten, blaasproblemen, incontinentie, hormonale klachten, zwangerschapsklachten, menstruatie, of overgangsklachten, vaginisme, vermoeidheid, verstoord slaappatroon, burn-out of depressie.

Tijdens de behandeling houden cliënten de kleren en schoenen aan. Zie voor meer informatie www.bsr-wijhe.nl, nu open op maandag, dinsdag (tot 21.00 uur), donderdag en vrijdag. Bel voor een afspraak: 06-113 15 257.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30