Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Ga voor ‘warm’ tapijt bij Floorever ‘de onbetwiste nummer 1 in vloeren’

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Steeds vaker is het laminaat of PVC wat de klok slaat. ‘Leuk, maar geef mij maar gewoon tapijt. Dat is tenminste lekker warm en huiselijk’, zo horen ze bij Floorever steeds vaker. En natuurlijk niet onterecht. Tapijt is de meest voorkomende vloerbedekking in Nederland. En voor nu, zeker met de immens stijgende energierekening, lekker behaaglijk voor in de winter.

Dat tapijt zo populair is, heeft natuurlijk een reden. Het is overal toepasbaar en bij uitstek een warme vloerbedekking. Vooral ‘oudere mensen’ kiezen de laatste tijd weer massaal voor een ‘ouderwets stukje tapijt’. Ook voor traprenovatie is tapijt een prima alternatief. De vele voordelen en gunstige eigenschappen, in combinatie met de enorme keuze in kleur en kwaliteit, zorgen ervoor dat iedereen het tapijt van zijn of haar wensen kan vinden. Floorever heeft zelfs ‘warm’ tapijt met de uitstraling van industrieel beton. Bij Floorever hebben ze volop keuze.
Tapijt is zacht en warm. Prettig aan je (blote) voeten. Floorever heeft tapijt van diverse leveranciers en kan tapijt leveren in een grote diversiteit in kleur en kwaliteit. Floorever biedt tapijt van bekende merken als Ambiant, Bonaparte, Desso, Parade, Hamat en Interfloor. ‘In combinatie met een ondervloer gaat u voor het ultieme woongenot. En natuurlijk laat je de vloer leggen door onze vakmannen.’ Vloeren leggen en netjes afwerken; de vakmensen van Floorever zijn niet anders gewend. En om de prijs hoeft u het niet te laten, want Floorever is concurrerend en onbetwist de nummer 1 in vloeren. Kijk op www.floorever.nl of kom langs in een van onze winkels.

Dit is een partnerbijdrage van Floorever Zwolle.