Afbeelding

Eerste Nationale Horecadag op een koud plein

Rondje Swolle

Tevreden gezichten, ietwat verkleumd. De eerste Nationale Horecadag in Zwolle is voor de deelnemende instanties – Koninklijke Horeca Nederland, Zwolle e.o., het UWV en Deltion College - een goed signaal om hier mee door te gaan.

Zo zijn er een aantal matches, worden geïnteresseerden geïnformeerd over werken in de horeca – op dit moment zijn er veel mogelijkheden, zowel fulltime, parttime als vakantiebaantjes - en er is zelfs een direct resultaat met een bezoeker die voor een sollicitatiegesprek bij Maxim’s aanklopt. Spelbreker: het weer. Koud op een plein waar doorgaans toute Zwolle vanaf een terras de binnenstad beleeft. “Misschien volgend jaar iets meer reuring aan deze dag geven. Bijvoorbeeld muzikale omlijsting of wandelende uithangborden”, zegt Melanie van Riel, secretaris bij KHN Zwolle & Regio.

Om potentiele horecatoppers, onder hen meerdere aspirant koks, daadwerkelijk met de horeca te laten kennismaken, biedt Deltion op 12 en 13 juni 2019 trainingsdagen in hun Horeca Leerbedrijf. Deze training is kosteloos, wel aanmelden: www.deltion.nl/horeca (PdJ)

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30