Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Webinar: In 5 stappen klaar voor gasloos

Partnerbijdrages

Hoe maak je je huis klaar om aardgasvrij te wonen? Er zijn verschillende adviezen in omloop. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Maar onze gids heeft een routekaart! Hij neemt je mee op safari in je eigen huis.

Ga jagen op kieren, verbaas je bij de radiator en ga vissen naar rendement. Bij elke stap leer je je huis beter kennen. Na het webinar weet je welke 5 stappen jij moet zetten om je huis klaar te maken om van het gas af te gaan.

Ga je mee op safari? Meld je aan voor het gratis webinar op vrijdag 27 januari om 20:00 uur op www.zwolle.nl/in-5-stappen-klaar-voor-gasloos.

En heb je het webinar gezien en wil je meteen in de praktijk aan de slag? Kom op zaterdag 28 januari naar een van de vier Stadkamers of naar de nieuwe Berkum Energie Neutraal-ruimte in de Weijenbelt in Berkum. Energiecoaches helpen je op weg om een plan op maat maken voor jouw eigen huis.

Het webinar en de adviesgesprekken met energiecoaches worden uitgevoerd door de gezamenlijke Zwolse wijkinitiatieven in opdracht van de gemeente Zwolle.

Dit is een partnerbijdrage van de gemeente Zwolle

Gerard Meijeringh