Stadswandeling Zwolle nu ook in Engels en Duits

Partnerbijdrages

BINNENSTAD - De stadswandeling van Zwolle is nu ook in het Engels en Duits uitgegeven door Zwolle Marketing. Het uitgebreide boekwerkje is in december 2014 opnieuw in het Nederlands uitgegeven.

De route van de stadswandeling gaat behalve langs historische bezienswaardigheden als de Sassenpoort, Peperbus, Grote Kerk, stadsmuur en stadsgracht ook langs culturele en culinaire highlights.  Bij de Tourist Info Punten is veel vraag naar Engelstalig en Duitstalig informatiemateriaal over Zwolle, dus wordt er in een grote behoefte voorzien. ?Het boekje is in alle talen een mooie giveaway?, meent Zwolle Marketing.

De Zwolse Theaters, Museum de Fundatie, Stedelijk Museum Zwolle, Vrouwenhuis en Librije's Hotel & Restaurant zijn een aantal van de dertig  routepunten van de beschreven wandeling. Het boekwerkje bevat zestien pagina's met stadsbeelden, achtergrondinformatie over de historie en monumenten en een handige uitklapbare centrumkaart. De stadswandeling duurt ca. 2 à 2,5 uur bij een gemiddeld wandeltempo en is voor 3,50 euro te koop bij de Tourist Info Punten Waanders In de Broeren en Stedelijk Museum Zwolle. Zie voor meer informatie over Zwolle www.zwolletouristinfo.nl.

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 25 apr, 09:09
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32