6 Okt. BusinessMoms bijeenkomst met Brouwers Accountants
6 Okt. BusinessMoms bijeenkomst met Brouwers Accountants brugmedia.nl

6 Okt. BusinessMoms bijeenkomst met Brouwers Accountants

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Op 6 oktober aanstaande komen de Business Moms uit Overijssel weer samen voor hun maandelijkse bijeenkomst. Deze vindt zoals altijd plaats in het immer gastvrije hotel Lumen. Gastspreker voor deze ochtend is Yvonne van der Heijden van Brouwers Accountants BV.



Business Moms is een netwerkclub voor ondernemende moeders en vrouwen. Het netwerk is voor vrouwen die op een laagdrempelige manier met elkaar in contact willen komen om elkaar te versterken in samen ondernemend zijn. Greta Krijgsman (Daatkrachtig/bgreat) en Natasja Wildeman (Spruitjes en Zo!) beheren het netwerk in Zwolle.



Presentatie

Yvonne van der Heijden komt vertellen over fiscale voordelen. Of wel de belastingen: ?Leuker kunnen we het niet maken? Nou, wij wel! Voor veel vrouwen staan geldzaken niet hoog op hun prioriteiten lijstje. Toch zijn juist financiële keuzes van levensbelang. Want geld heeft een enorme invloed op je bedrijf en op je leven. Hoe groot die invloed is, daar kom je vaak pas achter op de meest dramatische momenten, bijvoorbeeld als er iemand overlijdt, werkeloos of ernstig ziek wordt.

Succesvol Ondernemen

Bij Brouwers weten ze alles over het geheim van succesvol ondernemen m.b.t. geldzaken. Brouwers heeft namelijk alle benodigde financiële en juridische expertise in eigen huis.

Netwerken

De netwerkbijeenkomst van de Business Moms Overijssel is op 6 oktober van 10.00 tot 12.00 uur (inloop v.a. 09.30 uur) in Hotel Lumen, Stadionplein 20 in Zwolle. Vooraf aanmelden is niet nodig. De toegang tot het netwerk op 6 oktober is gratis, er wordt bij binnenkomst een bijdrage gevraagd van 5 euro voor consumpties.



Ondernemende moeders en vrouwen zijn welkom om twee keer zonder kosten kennis te maken met het netwerk. Lid worden kost slechts 25 euro per jaar.

Business Moms is ook te vinden op Facebook, Twitter, LinkedIn en de website:

http://www.businessmoms.nl.






Business Moms Overijssel?http://www.businessmoms.nl

Regiomanagers: Natasja Wildeman ? natasja@spruitjesenzo.nl 06-4282571
Greta Krijgsman ? greta@daatkrachtig.nl 06-428 91 181.


Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 25 apr, 09:09
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32