Milkbar en Audio-Adam trakteren bij Meters voor mama´s

Partnerbijdrages

ZWOLLE - De sponsorloop Meters voor mama´s voor 3FM Serious Request wordt op dinsdag 20 december in Zwolle muzikaal afgesloten. Van 16.30 tot 19.30 uur zal 3FM DJ Domien Verschuuren vanuit een promotruck op het Rodetorenplein een muziekprogramma presenteren. 3FM Serious Talents-bands Milkbar en Audio-Adam trakteren alle deelnemers en supporters op een mini-concert.

Onder leiding van City Captain rapper Sticks wordt op dinsdag 20 december hardgelopen en gewandeld in Zwolle voor de sponsoractie Meters voor mama´s. De stadsloop vindt plaats op het Rodetorenplein. Tussen 10.00 en 19.30 uur kan iedereen meelopen voor het goede doel. De lengte van het parcours is 550 meter. Lopers en wandelaars kunnen zoveel rondes op hun naam schrijven als ze willen. Inschrijven is nog steeds mogelijk op www.metersvoormamas.nl.

Deelnemers kunnen zich op 20 december melden bij de inschrijftenten in het start/finishgebied. Er zijn kleedruimtes voor dames en heren beschikbaar.

De Meters voor mama´s-estafette vindt plaats van 18 tot en met 24 december, de actieweek van 3FM Serious Request. De estafette start in Leiden en gaat dan naar Haarlem, Zwolle, Enschede, Apeldoorn, Rotterdam en op 24 december weer terug naar het Glazen Huis in Leiden. De steden worden aan elkaar verbonden door een nachtloop en duurt daardoor 6 x 24 uur.