Regio Zwolle Congres maakt nominaties bekend

Algemeen

ZWOLLE - De elfde editie van de Verkiezing voor de Ondernemer en Starter van het jaar Regio Zwolle wordt op 9 december gehouden. Tijdens het Regio Zwolle Congres vindt de uitreiking van deze ondernemersprijzen plaats.

Na een selectie door de onafhankelijke vakjury zijn de genomineerden bekend. De verkiezing is een initiatief van MKB Regio Zwolle, VNO-NCW Regio Zwolle in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle. Er is gekeken naar criteria als ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, binding met de regio, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De vakjury heeft aan de hand van de gestelde criteria uit het reglement de volgende drie genomineerden per categorie gekozen: Axxor uit Zwolle, Zuidberg Frontline Systems uit Ens en EMM uit Zwolle. Zij strijden voor de titel ‘Ondernemer van het jaar Regio Zwolle 2015’. Voor de titel ‘Starter van het jaar Regio Zwolle 2015’ zijn Easypath uit Steenwijk, Splaire uit Urk en DutchFiets uit Zwolle in de race.

Alle zes ondernemers presenteren zich op 10 november aan de vakjury, bestaande uit de voorzitter van de MKB Regio Zwolle Ben Reuvekamp, VNO-NCW Regio Zwolle voorzitter Jur Zandbergen, MKB Regio Zwolle bestuurslid Edwin Peterman,  Yvo Hütte van Safety Group en Regiomanager VNO-NCW Regio Zwolle Auke Oosterhoff, onder aanvoering van juryvoorzitter Klaas Feenstra, directeur van Rabobank IJsseldelta. De winnaars worden tijdens het Regio Zwolle Congres op 9 december verkozen. De Ondernemer van het jaar Regio Zwolle 2015 wordt voorgedragen voor de Koning Willem I Prijs.

 

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 25 apr, 09:09
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32