Afbeelding
Carr

Frank Doorhof

Algemeen

Frank Doorhof komt naar onze fotoclub

Fotoclub Positief heeft Frank Doorhof uitgenodigd voor een presentatie. Het thema is “de kleine flitser”. Frank Doorhof heeft veel te vertellen – en daagt je uit - vanuit zijn enorme ervaring in het maken van foto’s met veel dramatiek. Een mooie kans om hem eens te ontmoeten en je te laten stimuleren door zijn verhaal, uiteraard is er de gelegenheid om vragen te stellen.

De presentatie is op 23 februari a.s. in Cultureel Centrum Teeuwland, Karel Doormanstraat 30 8061 JR Hasselt

De avond begint om 20:00 ( vanaf 19.30 uur is er koffie ) en duurt tot ongeveer 22:00. De kosten voor niet-leden zijn € 5,= (afrekenen op de avond zelf). Wilt u ook aanwezig zijn op deze bijzondere avond dan kunt u zich aanmelden via info@creapictures.nl

Iets over Frank Doorhof

Frank heeft zijn eigen studio in Emmeloord, waar hij veel workshops geeft (frankdoorhof.com). Hij heeft een enorme reputatie opgebouwd in Nederland en daarbuiten. Ook geeft hij workshops in Amerika en Engeland. Zijn specialisatie is fashion en celebrities. Hij staat bekend om kleurrijke beelden met hoge contrasten. Hij brengt zijn kennis graag op laagdrempelige wijze over aan anderen.

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 25 apr, 09:09
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32