Afbeelding

Food festival Lepeltje Lepeltje weer naar Zwolle

Algemeen

ZWOLLE - Cultureel food festival Lepeltje Lepeltje strijkt voor de tweede keer neer in Zwolle. Van vrijdag 8 tot en met zondag 10 juli wordt het Ter Pelkwijkpark een bourgondisch samenkomen voor jong en oud.

Naast de mobiele keukens met talrijke gerechten spelen er bands en dj’s, is er een markt met ambachtelijke producten en zijn er activiteiten voor kinderen. De toegang is, zoals altijd, helemaal gratis. Op Lepeltje Lepeltje staan geen gewone eetkramen, maar mobiele keukens uit het gehele land, aangevuld met lokale smaakmakers uit Zwolle. Het eten is divers; van malse spareribs tot oesters, van vrolijke cupcakes tot ijs en alles daartussenin. Daarnaast worden er (speciaal)bieren en wijnen geserveerd.

Naast eten zijn bands, dj’s en een kinderprogramma de grote smaakmakers van het festival. Artiesten uit de omgeving worden een podium geboden. Voor kinderen zijn er veel activiteiten, zoals kindertheater, yoga, kinderkookworkshops en nog heel veel meer.

Op de markt zijn allerlei creatieve en ambachtelijke producten te koop. Er is van alles te vinden op het gebied van mode, vintage, interieur, kunst, accessoires, eten, kinderkleding en vrije tijd. Er worden eerlijke waren verkocht door marktkramers met passie en liefde voor hun producten.

De organisatie zoekt Zwolse keukens, muzikanten en marktkramers. Zij kunnen zich aanmelden via www.lepeltje-lepeltje.com.

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 25 apr, 09:09
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32