Afbeelding

Rebound World Trampoline Park Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De verbouwing voor het nieuwe trampoline park in Zwolle aan de Ossenkamp (de Vrolijkheid) is in volle gang.Het park zal een een totale oppervlakte van 2400m2 beslaan.

Het park zal bestaan uit 45 trampolines voor vrije sprongen, o.a.

  • Trampolines voor Dodge Ball, (Trefbal)
  • Slam Dunk, (Basketbal) Aero Ball (combinatie van Basketball en Volleybal)
  • Ninja Warrior Court, (Gymnastische baan)
  • Grote airbag voor veilige en comfortabele landingen.

Het Trampoline Park biedt verder een on-site café met een panorama uitzicht op het Park zelf.

De Rebound World locatie is aan de Ossenkamp 6A, dichtbij andere sport- en hobbyfaciliteiten.

“Ons doel is meer dan een gewoon trampoline park te creëren” zegt de CEO van Rebound World, Chris Jackson. Het nieuwe park zal een plaats zijn om plezier te hebben, energie te verbranden, jezelf uit te dagen en een “fun” beleving met vrienden en familie.

Alles onder één dak als een entertainmentcenter het gehele jaar door.

Simpel gezegd, wij brengen vernieuwing in de manier waarop kinderen en volwassen met hun vrije tijd omgaan. Wij zijn enorm blij dat we zo’n goede locatie in Zwolle hebben gevonden.”

De wethouder van de gemeente Zwolle voegt nog toe, “We zijn zeer enthousiast dat Rebound World voor Zwolle heeft gekozen om hun eerste park in Nederland te realiseren. Hun aanwezigheid zal een bijdrage zijn aan de groeiende sport- en hobbyfaciliteiten in Zwolle. Het zal een grote aantrekkingskracht zijn voor de mensen in Zwolle en omliggende gemeenten.

Het Rebound World Trampoline Park zal 7 dagen per week geopend zijn en met allerlei aanvullende evenementen zoals training en fitness cursussen, Dodgeball en Slam Dunk competitie en nog veel meer activiteiten.

De verwachting is dat het spoedig een populaire locatie zal worden voor verjaardagen en bedrijfsuitjes, hiervoor zijn twee “partyrooms” voorzien.

Trampolineparken zijn de laatste jaren populair geworden. Het succes is het resultaat van een perfecte combinatie van beweging en plezier. De fysieke voordelen van Trampoline springen uiten zich in een jonger lichaam en geest. Trampoline springen stimuleert endorfine, Endorfine is een soort natuurlijke feel good drug, je gaat je er beter door voelen.

De planning is dat de opening van het park begin december 2016 zijn beslag zal vinden.

De volledige website van Rebound World is op dit moment in een laatste ontwerp fase en zal spoedig officieel gelanceerd worden gelijktijdig met de bijbehorende sociale media.

Over Rebound World

Rebound World is een relatieve nieuwkomer in de Trampoline Park industrie. Dit nieuwe en spannende merk werd ontwikkeld door een groep Europese investeerders in Dubai. Rebound World heeft de eerste contracten getekend voor Zwolle in Nederland en Montpellier in Frankrijk. Beide parken zullen in het vierde kwartaal 2016 voor het publiek geopend zijn.

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 25 apr, 09:09
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32