Afbeelding

StarrJazz met Judy Niemack

Cultuur

StarrJazz met Judy Niemack en het Julian Bohn Trio (feat. Ruud Ouwehand)

Op donderdag 24 november presenteert Cultuurschip Thor een StarrJazz concert met de Amerikaanse zangeres Judy Niemack. Deze internationale Jazz Diva wordt begeleid door het jonge ambitieuze Julian Bohn Trio uit Enschede met voor deze gelegenheid de gelouterde Ruud Ouwehand op contrabas. Het belooft een avond fascinerende Vocal Jazz op topniveau.

Judy Niemack is een echte onvervalste jazz-zangeres. Ze zingt haar teksten met veel emotie en elegantie en gebruikt haar stem om ongelofelijk virtuoos te improviseren. Judy heeft een dubbele carrière. Zij treedt op met de grootste Jazz musici, is vocaal jazz pedagoge en leidt de vocale afdeling van het Jazz Institut Berlin. Daarnaast geeft ze masterclasses op conservatoria over de hele wereld. Een masterclass is ook hetgeen haar naar Zwolle brengt: overdag is Judy Niemack te gast op het ArtEZ Conservatorium, ’s avonds treedt ze op op het meest intieme podium van Zwolle.

StarrJazz met Judy Niemack en het Julian Bohn Trio op donderdag 24 november begint om 20.30 uur. Inloop een half uur voor aanvang. Entree is € 15,- Kaarten via de website

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 25 apr, 09:09
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32