Stephan Rahantoknam (links) volgt het spel
Stephan Rahantoknam (links) volgt het spel

Rahantoknam vertrekt na dit seizoen bij Dieze West

Sport

ZWOLLE – Dieze West-trainer Stephan Rahantoknam gaat na dit seizoen op zoek naar een nieuwe club. Na de 7-1 nederlaag van zondag, de laatste wedstrijd voor de winterstop, heeft hij dit kenbaar gemaakt aan de spelersgroep.

Zondaghoofdklasser Dieze West verloor met 7-1 van Woezik en gaat daardoor als hekkensluiter, met een gat van negen punten naar de veilige plaatsen, de winterstop in.

Rahantoknam (41) is bezig aan zijn tweede klus als hoofdtrainer. Na vier seizoenen SVI begon hij afgelopen zomer bij Dieze West. De ambitieuze trainer haalde vorig seizoen zijn TC 1-diploma, maar staat naar eigen zeggen open voor elk niveau. “Ik moet er een goed gevoel bij hebben en ik wil stappen kunnen maken met de spelersgroep.”

Gebonden aan Zwolle en directe omgeving is de oud-speler van Be Quick ’28, SV Spakenburg en WHC niet. “Ik heb geluk gehad met twee clubs uit Zwolle. De kans is groot dat mijn volgende club er één is waarvoor ik in de auto moet stappen”, denkt Rahantoknam.

Eerder kondigde Dani Lohman, een van de sterkhouders in het huidige elftal, aan zijn heil elders te zoeken na deze jaargang. Afgelopen zomer moest Dieze West al afscheid nemen van een reeks belangrijke spelers. Daardoor heeft de club, die niet kan terugvallen op een grote jeugdafdeling, het dit seizoen zo zwaar in de hoofdklasse.

Later meer…

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 25 apr, 09:09
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32