Afbeelding

Media Markt Zwolle houdt op zaterdag 1 april  inlever & demodag oud beeldmateriaal

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Media Markt Zwolle houdt op zaterdag 1 april van 10.00 tot 16.00 uur een demodag over oud beeldmateriaal.

Veel mensen herinneren het zich nog wel. De oude projector met het geratel, gordijnen dicht en met zijn allen voor het grote filmdoek genieten van de oude 8 mm filmpjes. In deze moderne tijd gaat dat allemaal anders. Media Markt Power Service kan de oude beelden digitaliseren. Alle oude dierbare beelden zet Media Markt over naar USB, Bluray of externe harde schijf. Op die manier zijn de beelden veiliggesteld voor de toekomst en kunnen ze weer worden bekeken of worden bewerkt in een video montageprogramma. Niet alleen 8 mm films, maar ook videobanden, cameratapes, foto’s, dia’s en negatieven kunnen worden omgezet.

Media Markt heeft demodagen smalfilm scannen georganiseerd, speciaal gericht op het overzetten en veiligstellen van 8 mm films: dubbel 8 en super 8. De professionals van Power Service digitaliseren ze en laten op deze dag zien hoe de 8 mm films worden gescand en wat de kwaliteit is van het gescande filmmateriaal. Voor wie benieuwd is naar de kwaliteit van hun eigen filmpje kan het team dat direct laten zien.

Op deze dag kunnen bezoekers de professionals alles vragen over deze dienst. Neem vooral films mee, want wie op de demodag een opdracht direct inlevert krijgt niet alleen het beste advies, maar ook een zeer aantrekkelijk voordeel.

Dit voordeel geldt niet alleen voor 8 mm films, maar ook voor alle andere digitalisatie opdrachten. Dus voor wie nog oude videobanden, cameratapes, dia’s, foto’s of negatieven heeft liggen: ga naar zolder, zoek het beeldmateriaal bij elkaar en kom langs op de demodag.