Het Openluchtbad is een aantal mooie speeltoestellen rijker. De aanschaf van nieuwe speelhuisjes
Het Openluchtbad is een aantal mooie speeltoestellen rijker. De aanschaf van nieuwe speelhuisjes Pedro Sluiter

Openluchtbad Zwolle krijgt nieuwe speeltoestellen

Algemeen

ZWOLLE – Het Openluchtbad is een aantal speeltoestellen rijker. De aanschaf van nieuwe speelhuisjes, voetbaldoeltjes, een glijbaan, wipkippen en later nog een volleybalnet, is mede mogelijk gemaakt door Rabobank IJsselland en stichting Hervormd Weeshuis.

Beiden droegen een bedrag van 1.653 euro bij aan het vervangen van de oude speeltoestellen. Op vrijdag onthulden Marsha Bolte van het Marktteam van Rabobank en Christa Westerhof, voorzitter van Stichting Hervormd Weeshuis de speeltoestellen.

In het kader van het 25-jarig bestaan van de Vereniging Openluchtbad Zwolle heeft de jubileumcommissie zich ingespannen om het zwembad te voorzien van leuke nieuwe speeltoestellen voor de vele jonge bezoekers van het bad. Afgelopen week is de 50.000e bezoeker van het Openluchtbad in het zonnetje gezet. “Het zwembad draait tot nu toe al een fantastisch seizoen, mede dankzij het mooie weer en leuke evenementen zoals de Zwemvierdaagse en diverse jubileumactiviteiten”, aldus het zwembad. Kijk voor de komende activiteiten op www.openluchtbadzwolle.nl bij Jubileum.