Afbeelding

Lopers Company Zwolle viert driejarig bestaan met kortingsweek

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het is op 15 januari precies drie jaar geleden dat hardloopspeciaalzaak lopers Company de deuren aan het Gasthuisplein opende. Dit willen de eigenaren Peter Jansen en Erick Borger graag vieren met klanten en bekenden en daarom krijgt iedereen in de week van 16 tot en met 20 januari 25 procent korting op het gehele assortiment, uitgezonderd sporthorloges.

“We zijn helemaal vanaf nul begonnen met de filosofie de gezelligste winkel met de beste adviezen en de lekkerste koffie te worden. Daarin zijn we in de afgelopen jaren aardig geslaagd en daar zijn we best trots op. We groeien nog steeds. Wekelijks komen er nieuwe klanten bij en zien we eerdere klanten terugkomen” vertelt Peter Jansen.

“Je ziet toch nog steeds dat beginnende hardlopers soms schroom hebben om binnen te komen. Ze denken dat een zaak als de onze alleen voor ervaren hardlopers is. Die drempel proberen we hier weg te halen.”

Belangrijk hierbij is de ‘ontmoetingstafel’ waar klanten een kop koffie of thee kunnen drinken en wat met elkaar kunnen bijpraten, over bijvoorbeeld gemaakte of te maken ‘loopjes’. Jansen: “Ze moeten niet de verplichting voelen om wat te kopen. We zijn niet zo van de harde verkoop. Verkoop volgt het advies.”

Daarnaast is er een hardloopschool verbonden aan de winkel, te weten JEP (Jan, Erick, Peter) Running School. Deze groep telt inmiddels ruim veertig leden en traint elke woensdag- en zondagmorgen vanuit Zwolle-Zuid. Ook de personeelsleden Ben van Boven en Ria Jansen zijn fervente hardlopers, en is Ben ook trainer van de beloftevolle jeugd bij av PEC 1910.

Lopers Company Zwolle

Gasthuisplein 2

(038) 457 94 43

www.loperscompany.nl/stores/zwolle

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 25 apr, 09:09
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32