Afbeelding
Dorotee Fleuren

25 jarig bestaan Academie voor Klassieke Homeopathie in Zwolle

Algemeen

25 Jaar geleden stonden Jeroen Morssink en Herman Grimme aan de wieg van de Academie voor Klassieke Homeopathie. Inmiddels zijn honderden studenten afgestudeerd als klassiek homeopaat en zijn er vele bevlogen medewerkers verbonden aan de Academie met vestigingen in Zwolle en Amsterdam.
Een 25-jarig jubileum is een mijlpaal. Dit vieren we op zaterdag 17 maart 2018 met iedereen die geïnteresseerd is in homeopathie. Je bent welkom vanaf 13.30 uur en het programma start om 14.00 uur.

Mieke Pape opent de middag met de lezing: De TOP bereiken met getransplanteerde longen en homeopathie. Een persoonlijk verhaal hoe zij met getransplanteerde longen de de Kilimanjaro beklom.

Je kunt kiezen uit verschillende workshops: Kinderen en homeopathie, EHBO bij sportblessures, zingen met de Stemcaravaan en Homeopathie in de praktijk. Met de Homeopathie Quiz zijn er leuke prijzen te verdienen. En natuurlijk vieren we deze mijlpaal onder genot van een hapje en drankje en zijn er leuke stands om te bezoeken. Tot slot staat er een goedgevulde goodiebag voor je klaar!

Meld je snel aan voor de gratis JUBILEUM OPEN DAG in Zwolle via www.avkh.nl.

ROC Landstede
Dokterspad 2,
8025 AW, Zwolle

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 25 apr, 09:09
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32