De Schrijfkamer bij Stadkamer

Algemeen

Schrijfcoach Janine van de Raadt en Stadkamer organiseren elke derde dinsdagavond van de maand een gratis schrijfkamer in de Huiskamer van Stadkamer Centrum. Schrijfgenoten krijgen hiermee de kans elkaar te ontmoeten en samen te schrijven. De eerstvolgende Schrijfkamer is op 20 maart, met als thema Natuur.

De Boekenweek, met het thema natuur, is bijna voorbij. Maar over dit thema valt nog genoeg te schrijven! Hoe inspirerend de natuur is voor jouw schrijfwerk, ontdek je door de leuke schrijfoefeningen van deze schrijfavond.

De schrijfkamer is een plek om schrijfgenoten te ontmoeten en samen te schrijven. Aan de hand van korte opdrachten van schrijfcoach Janine van de Raadt stromen de verhalen uit je pen. Ervaring in creatief schrijven is niet nodig, plezier in schrijven wel!

Je bent van harte welkom op dinsdag 20 maart. De tijden zijn m.i.v. deze maand gewijzigd; De Schrijfkamer vindt plaats tussen 19.15 en 20.45 uur. Deelname aan de schrijfkamer is gratis, wel is het gewenst vooraf aan te melden via www.stadkamer.nl/activiteiten.

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 25 apr, 09:09
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32