Afbeelding

De was is in goede handen bij HJ Witgoed

Partnerbijdrages

Dat je bij HJ Witgoed goed zit voor allerhande witgoedapparaten is bekend. Steeds meer mensen ontdekken nu echter ook de was en strijkservice die het bedrijf aan de Thomas a Kempisstraat 103 biedt.

Tegen heel scherpe prijzen wordt kleding gewassen, gevouwen en eventueel gestreken.
Ideaal voor tweeverdieners, ouderen en studenten. Maar ook voor bijvoorbeeld mensen die de was meenemen voor een familielid dat in het ziekenhuis ligt, kan de service een uitkomst zijn.
“Er is echt behoefte aan”, constateert Jolanda Kroes, die samen met haar man Hans de zaak runt. HJ Witgoed opende een paar jaar geleden aan de Thomas a Kempisstraat. Inmiddels heeft de zaak naam gemaakt met de verkoop van apparatuur van A-merken als Bosch, AEG en Miele.
HJ Witgoed verkoopt onder meer wasmachines, drogers, gasfornuizen, magnetrons, strijkijzers en koffiezetapparaten. Het is mogelijk om de apparaten in termijnen te betalen. De bezorging in Zwolle is gratis. De openingstijden van HJ Witgoed zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur. Eventueel kan je op afspraak ook buiten de reguliere tijden terecht bij HJ Witgoed. Voor meer informatie bezoek de website: www.hjwitgoed.nl.