Afbeelding

Voetcentrum Elferink houdt Open Dagen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Tijdens de Open Dagen op 30 maart en 3 april van Voetencentrum Elferink is iedereen met voet- of houdingsklachten van harte welkom. In de winkel van Elferink Schoenen analyseert podotherapeut Nadia Winkeler elke voet aan de hand van een 3D-scan en geeft zij gratis voet- en schoenadvies.

“Je voeten zijn een heel belangrijk onderdeel van je lichaam”, vertelt Winkeler. “We gebruiken ze iedere dag en voet- en houdingsklachten zijn dan ook bijzonder vervelend en kunnen je belemmeren in het dagelijks leven. Als podotherapeut kunnen we de meeste klachten snel verminderen of zelfs helemaal verhelpen. Mensen die eenmaal last hebben van hun voeten, zijn helaas vaak ook gevoelig voor andere klachten. Door de pijn ga je vaak anders lopen, waardoor het lichaam in onbalans komt. Hierdoor worden er andere onderdelen van de voeten belast en zo ontstaan nieuwe klachten.” Daarom vindt ze het verstandig tijdig een oplossing te zoeken. “Ingrijpen met bijvoorbeeld een podotherapeutische zool is lang niet altijd nodig. Wij kunnen veel meer oplossingen bieden en vooral kinderen op jonge leeftijd kunnen al veel baat hebben bij goede en stevige kinderschoenen”, aldus Winkeler.

Wie een kind heeft met voetklachten kan zich gratis laten adviseren tijdens de Open Dagen van Voetencentrum Elferink op zaterdag 30 maart van 09.30 tot 17.00 uur of woensdagmiddag 3 april van 13.30 tot 18.00 uur bij Elferink Schoenen aan de Kerkstraat 23 in Hattem. De podotherapeut geeft deze dagen gratis advies aan de hand van een uitgebreide voetanalyse. Klanten krijgen daarnaast persoonlijk schoenadvies, zodat ze met de juiste schoenen het voorjaar instappen. Winkeler: “Want altijd lekker lopen, dat is ons motto.”

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 25 apr, 09:09
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32