Afbeelding
Foto: Individuele werkbespreking

OPEN DAG 13 april

Cultuur

Op zaterdag 13 april houdt SchilderSchoolZwolle OPEN DAG van van 13.00-17.00 uur in ateliergebouw CW12 aan de Curieweg 12 in Zwolle.

Het is een informatiedag over de algemene introductielessen tekenen en schilderen en de korte kennismakingscursus portret- en model schilderen in mei en juni. Tevens kunt U zich oriënteren over het programma-aanbod voor het nieuwe seizoen 2019-2020.

Hoe

De studies tekenen en schilderen zijn van hoogwaardige kwaliteit waarbij de inhoudelijke beeldende ontwikkeling en het proces centraal staan. Alle aspecten van het schilderen- en tekenen komen aan bod en de lessen zijn doorspekt met kunstgeschiedenis zodat u hetgeen u leert in een breder perspectief kunt plaatsen. De lessen zijn geschikt voor mensen die zich tenminste een aantal jaren willen toeleggen op hun inhoudelijke ontwikkeling en voor (aankomend)kunststudenten. Het is belangrijk dat u ook thuis studeert. De groepen zijn maximaal 8-9 leerlingen zodat niemand elkaar in de weg staat en er voldoende mogelijkheid is iedereen voldoende aandacht te geven.

Voor wie

SchilderSchoolZwolle geeft schilderlessen aan de serieus geïnteresseerde die zich inhoudelijk wil ontwikkelen. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom. Het aanbod omvat portret/model cursus tekenen en schilderen, lessen voor beginnende schilders en gevorderden en autonoom- en abstract- schilderen. Voor diegenen die al lang schilderen en feedback nodig hebben is er de mogelijkheid van Individuele Werkbespreking.

Tijdens de OPEN DAG zaterdag 13 april bent u van harte welkom tussen 12.00-17.00 uur in ateliergebouw CW12, Curieweg 12, 8013RA Zwolle

Gratis parkeren!

SchilderSchoolZwolle.nl www.facebook.com/SchilderSchoolZwolle

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 25 apr, 09:09
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32