SV Zwolle loopt averij op

AMATEURVOETBAL - SV Zwolle heeft voor het eerst in de competitie averij opgelopen. Bij Haarle werd met 2-1 verloren.

SV Zwolle won de eerste twee duels in de competitie, maar haalde zaterdag een teleurstellend resultaat tegen een ploeg die om de eerste punten streed in de vierde klasse G van het zondagvoetbal. Haarle was veel feller dan SV Zwolle, dat blij mocht zijn dat het met 0-0 de rust haalde.

Ook na rust liet SV Zwolle zich fysiek overtroeven. Al snel stond Haarle op een 2-0 voorsprong. Het was een kansloze middag voor SV Zwolle deze middag. Vlak voor tijd deed de ploeg nog wel wat terug. Ricardo Kuijer benutte een strafschop. Daarna kwam de zege van Haarle geen moment in gevaar.

In de vierde klasse G verloor Ulu Spor met 2-6 van SDOL. Bij een 1-2 tussenstand bleek een rode kaart voor Murat Yalcin beslissend. SDOL liep uit naar een ruime overwinning. Namens Ulu Spor scoorden Nehir Yildirim en Mehmet Dede.