Afbeelding
Foto: Carry Premsela

Mevrouw Kouwen-Waanders viert honderdste verjaardag

Algemeen

ZWOLLE - Mevrouw Kouwen-Waanders is afgelopen op woensdag, 4 augustus honderd jaar geworden. Wethouder Ed Anker kwam op bezoek en feliciteerde haar namens de gemeente Zwolle. 

Hij nam bonbons mee op ene speciaal schaaltje. Al eerder op de ochtend werd er namens de gemeente Zwolle een boeket bloemen bezorgd. De wethouder sprak met de jarige en haar kinderen Rudy, Henk en Alice Kouwen. Om 11.00 uur kwamen de kinderen, klein- en achterkleinkinderen buiten bij het draaiorgel, dat ter ere van haar verjaardag liedjes speelde uit de oude doos. 

Koning

Vanaf haar balkon kon ze kijken en luisteren. Ook ontving ze meer dan vijftig kaarten uit het hele land, maar ook uit Spanje, en een officiële felicitatie van Koning Willem Alexander en Koningin Máxima. “Wat heeft ze genoten van al deze aandacht”, laten de kinderen weten. “De aanwezigheid van de kinderen, klein- en achterkleinkinderen, de muziek, de bloemen en de kaarten. Haar dag kon niet meer stuk.”

Afbeelding
Nieuw bij Korterink! De Suzuki Vitara full hybrid Partnerbijdrages gisteren
Afbeelding
Senioren helpen? Gasthuizen helpt mee Algemeen 30 mrt., 12:47
Afbeelding
Tjarko Evenboer en Jeroen Windmeijer signeren op 8 april hun boek Openbaring bij Boekhandel Westerhof Stadshagen Nieuws Ingezonden 30 mrt., 12:09