Afbeelding

Programma Wereldkankerdag bij IntermeZZo

Algemeen

Zwolle - Nazorgcentrum IntermeZZo heeft donderdag 4 februari, Wereldkankerdag, een online programma.

Zonder coronamaatregelen zou er bij Nazorgcentrum IntermeZZo een dag georganiseerd worden met ontspannende en informatieve activiteiten voor mensen met kanker en hun naasten. Dat is vanwege de lockdown niet mogelijk. IntermeZZo biedt een alternatief programma, online en digitaal. Een top 10 met activiteiten voor volwassenen en kinderen.

Het programma omvat op 4 februari twee live online activiteiten: om 15.00 uur start een online ontspannende handmassage en om 20.45 uur kan worden ingelogd voor een avondklok-ademsessie om lekker te kunnen slapen.

De overige acht tops en tips kunnen worden gedownload en op elk gewenst moment worden ingezet. Deze geven speelse suggesties over wandelen-anders, onderwerpen om te kletsen met je gezinsleden, eens iets geks doen. Het team van KindermeZZo heeft verschillende thuisactiviteiten voor kinderen.

Kanker en corona in combinatie maken het leven pittig. IntermeZZo wil op wereldkankerdag met de Top 10 met fijne activiteiten, helpen het voor een moment iets lichter maken.

Hoe kunnen mensen deelnemen?

Wie wil deelnemen kan op 4 februari 2021 vanaf 8.00 uur de Top 10 vinden op de website www.intermezzo-zwolle.nl, inclusief de inloggegevens voor de online activiteiten. Deelname is gratis.

Wie behoefte heeft aan een gesprek of informatie wil, kan op werkdagen tussen 9.00 tot 17.00 uur bellen 06 - 53 76 71 45.

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 25 apr, 09:09
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32