Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Familiezaken is mensenwerk

Algemeen

Familiezaken gaan vaak over belangrijke levensmomenten. Bij het Notarieel in Zwolle maken we ze allemaal mee. Dan geeft het rust als je weet dat de dingen goed geregeld zijn.

Wij helpen je met de juridische vastlegging van je belangrijkste levensmomenten. Trouwen en scheiden. Een huis kopen. Geboorte en sterfte. ‘Wie zorgt er voor de kinderen als ik er niet meer ben?’ en ‘wie zorgt er voor mij als ik het zelf niet meer kan?’

Dit soort grote levensvragen passeren bij ons dagelijks aan de notaristafel. Het zijn zaken waar wij samen met jou zorgvuldig naar kunnen kijken. En waarbij wij jouw wensen kunnen vastleggen in een akte. Denk aan een testament of een levenstestament. Of huwelijkse voorwaarden. Elke situatie of behoefte is uniek en vraagt daarom om een eigen advies. Omdat ons werk niet alleen maatwerk, maar ook mensenwerk is.

Wij willen onze expertise in deze zaken voor zo veel mogelijk mensen toegankelijk maken. Daarom organiseren wij in de maand oktober op elke donderdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur een inloopspreekuur voor familiezaken. Tijdens het spreekuur kan iedereen die vragen heeft over deze onderwerpen vrijblijvend bij ons terecht. Misschien heb je een korte vraag, waarmee wij je snel kunnen helpen. Of krijg je tijdens het spreekuur meer gevoel bij hoe jij de dingen voor jouzelf en je dierbaren zou willen regelen. Voor nu en voor later. We zien je graag bij Het Notarieel in Zwolle.


Wim Mossel