Afbeelding

Hedon opent deuren voor babyconcert

Cultuur

ZWOLLE - Poppodium Hedon opent op zondag 24 januari haar deuren nu ook voor de aller, allerkleinsten met een babyconcert.

Het moet voor de jonggeborenen een unieke muzikale belevenis worden, waarbij ze worden meegenomen in de wereld van muziek, licht en kleuren. Er is ruimte voor twintig baby’s en begeleiders per ‘concert’. Overige gasten mogen langs de kant meekijken. In de veilige aanwezigheid van papa of mama wordt, onder professionele begeleiding, een ambiance gecreëerd waarbij het muzikale oor van de baby wordt gestimuleerd terwijl ontspanning bovenaan staat. Muziek wordt live gespeeld door een violist, fluitist, bassist en een drummer. De baby’s mogen zelf ook de instrumenten aftasten en samen met papa of mama de instrumenten verkennen. Er zijn twee voorstellingen. De eerste begint om 14.00 uur, de tweede 15.30 uur. Het babyconcert vindt plaats in samenwerking met Travers en Doomijn.

De entree voor het babyconcert bij Poppodium Hedon bedraagt 16,50 euro. Het ‘concert’ is samengesteld voor kinderen van vier tot veertien maanden. De zaal gaat voor de eerste voorstelling open om 13.45 uur, voor de tweede om 15.15 uur. Een kaart geeft toegang voor één deelnemer met één baby en één toeschouwer. Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Kijk voor meer informatie op www.hedon-zwolle.nl.