ArtEZ Conservatorium presenteert de ArtEZ Chamber Music Sessions
ArtEZ Conservatorium presenteert de ArtEZ Chamber Music Sessions Foto: ArtEZ Conservatorium

Nieuw seizoen ArtEZ Chamber Music Sessions

Nieuws Ingezonden

Ook dit seizoen gaan de succesvolle “ArtEZ Chamber Music Sessions” weer van start. Vanaf maandagavond 13 februari kunt u weer zeven avonden genieten van kamermuziek, uitgevoerd door studenten van de opleiding Klassieke Muziek van het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. De concerten vinden plaats om 19:00 uur in de Reulandzaal van het conservatorium.

De ArtEZ Chamber Music Sessions is een concertserie in de periode februari t/m april, waarbij de studenten in samenspelverband laten horen waar ze dit schooljaar aan hebben gewerkt. De ensembles zijn vanaf het begin van het schooljaar intensief gecoacht door professionele musici; het niveau ligt dus hoog.

Elke avond treden ensembles op in sterk uiteenlopende bezettingen en spelen zij muziek van componisten uit alle stijlperiodes, van Beethoven tot Shostakovich, van Bach tot Piazzolla, van Haydn tot Debussy. Komt u ook luisteren?

Op naar The Best Of

Tijdens de Sessions strijden de ArtEZ-ensembles om een plek in de grote finale: ‘The Best Of’ op dinsdagavond 23 mei. Een professionele jury selecteert de beste ensembles uit de 30 deelnemende ensembles voor een plek in dit feestelijke slotconcert. Ook kan het publiek een stem uitbrengen voor de publieksprijs.

U bent van harte welkom om te komen luisteren op:

Maandag 13 februari

Donderdag 23 februari

Woensdag 8 maart

Vrijdag 17 maart

Woensdag 12 april

Donderdag 20 april

Dinsdag 23 mei: The Best Of

Afbeelding
Feyenoord toont belangstelling voor Thomas van den Belt Sport 28 jan, 13:51
Afbeelding
PEC Zwolle voldoet uiteindelijk aan de verwachtingen en zet TOP Oss opzij: 4-1 Sport 27 jan, 23:43
Afbeelding
Introductieavond Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland Nieuws Ingezonden 27 jan, 16:23