Afbeelding

Vier je eindejaarborrel tijdens de Winter BBQ op Het Eiland!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Op 22 december wordt er op Het Eiland een winterse barbecue georganiseerd. Het plein en de straat worden omgetoverd tot een sfeervol geheel met de kerst en de winter als inspiratie. De perfecte afsluiting van de werkweek, of misschien wel van het hele jaar, samen met collega’s en vrienden.

Eindejaarsborrel met BBQ
Aan het eind van het jaar groeit de behoefte elkaar te ontmoeten, om echt even tijd voor elkaar te hebben. Horen hoe het met de ander gaat, samen lief en leed of succes en teleurstelling delen. Zien en gezien worden. Samen lachen, vooral veel lachen. Het glas heffen op het komende jaar. Waar kun je dat beter doen dan tijdens de Winter BBQ met de perfecte ambiance voor een geslaagde eindejaarsborrel. Kom met je vrienden of collega’s gezellig en relaxed borrelen, geniet van de live muziek en prik een vorkje mee. Je foto’s hiervan op Instagram of Facebook zijn gegarandeerd een succes, denk aan die unieke jaloersmakende groepsfoto die je gaat maken.

Verwarmde tenten
In verwarmde tenten zijn er liveoptredens, foodtrucks met BBQ’s, vermaak voor jong en oud en natuurlijk ontbreekt de glühwein niet. Van de mooie wijnen en de speciaal bieren krijgt zelfs de grootste koukleum het warm.

Gratis toegang
Vanaf 16.00 uur beginnen de liveoptredens en deze gaan door tot 23.00 uur ’s-avonds. Je kunt zoveel optredens zien als je wil. Iedereen is welkom. In de aanloop naar de feestdagen is er geen betere gelegenheid voor gezinnen, vriendengroepen, collega’s en stellen om helemaal in de kerstsfeer te komen. Tijd om de boel even de boel te laten, een hippe sjaal en muts op te zetten en naar het Eiland te komen voor een onvergetelijke eindejaarsborrel!