Afbeelding

Heyman is ook specialist in stofferingen van voer- en vaartuigen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“Veel mensen kennen ons vooral van het stofferen van stoelen en banken. We zijn echter ook zeer bedreven in het stofferen van auto’s, motorzadels, boten, caravans en campers”, benadrukt Erwin Oost van Heyman Stoffeerspecialisten.

“Waar onze klanten bij hun dure designmeubelen vaak de grootste waarde hechten aan originaliteit zijn het juist bij de gemotoriseerde hobby’s de persoonlijke smaak en stijl die de boventoon voeren. Bij motorzadels passen we regelmatig het model aan en worden er persoonlijke verfraaiingen of stiksels aangebracht, waardoor de motor net die extra uitstraling krijgt die je onderscheidt van de rest”, aldus Oost.

In boten en caravans adviseert hij vaak wat robuustere stoffen met een hoge kleurechtheid. “Regelmatig zitten mensen met natte kleding of zonnebrand op deze banken. De stoffen moeten daar dan wel tegen kunnen. Ook het slaapcomfort gaat hier een steeds grotere rol spelen. Drie weken vakantie is leuk, maar na de eerste dag al terugverlangen naar je eigen bed drukt dan toch de pret. Wij leveren alle kwalitatief hoogwaardige materialen om een goed matras of matrasvulling te maken. Gelukkig is er zo veel mogelijk op het gebied van vullingen dat pijn in de rug tijdens de vakantie echt tot het verleden behoort.”

Wat voor bovenstaande geldt, geldt volgens Oost zeker ook voor campers. “Zit- en slaapcomfort zijn ook in campers van groot belang. Het grote voordeel voor onze klanten is dat wij, dankzij onze ruime ervaring in autostoffering, naast het stofferen van de kussens ook de voorstoelen in dezelfde stof kunnen stofferen. Hierdoor ontstaat er nog meer een thuisgevoel in het rijdende huis.”

Heyman Stoffeerspecialisten

Thomas à Kempisstraat 117

8021 BL Zwolle

(038) 453 49 80

www.heyman.nl

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 25 apr, 09:09
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32