Afbeelding

Floorever biedt met Stralon verschillende vloerbreedtes

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

Door Alex de Jong @ Attest Communicatie

KAMPEN/ZWOLLE – Floorever biedt sinds enige tijd PVC-vloeren van Stralon. Mooie vloeren die heel erg lijken op een houten of stenen vloer. Bij de ‘houtlook’ kun je er zelfs voor kiezen om vloerdelen in verschillende breedtes af te wisselen, zodat nóg meer het idee van een ‘echte’ houten vloer ontstaat. Stralon biedt voor elk interieur een passende vloer. De drie collecties Triple XL, Wood Pro en Stone Pro geven tal van mogelijkheden voor woon- en werkruimte.

‘Stralon combineert een klassieke uitstraling met contrastrijk en creëert zo een geheel eigen en eigenzinnige sfeer’, vertellen Wendy Meuleman van Floorever Kampen en Ingrid van Olst van Floorever Zwolle. ‘De vloeren zijn ontworpen met oog voor detail. Ze bieden natuurgetrouwe dessins met een voelbaar reliëf.’ Tel daarbij op de typische voordelen van PVC-vloeren - isolerend, geluiddempend en onderhoudsvriendelijk - en de keus is niet meer zo heel moeilijk, zo stellen ze.

Aantrekkelijk en stijlvol
Een PVC-vloer is een aantrekkelijk alternatief voor de gangbare vloeren. ‘PVC is gemakkelijk te reinigen en bijzonder stijlvol. Steeds meer mensen ontdekken het gemak van een PVC vloer en komen daarvoor naar Floorever. Niet alleen hebben we een bijzonder uitgebreide keuze, ook leggen wij de vloer voor u.’ Dat is gemak in opperste vorm. Voor een betaalbare prijs.
Met een Stralon-vloer maak je elk interieur compleet. ‘Triple XL is leverbaar in drie verschillende breedtes, die om en om worden gelegd. Daarmee wordt het authentieke karakter van een houten vloer tot in perfectie nagebootst’, klinkt het. Optioneel zijn tussen de stroken 2 mm brede voegenstrips te verwerken. Op een eenvoudige en effectieve manier wordt de lengterichting van de stroken hiermee extra benadrukt.

Stralon
In de Wood Pro-collectie komt de kracht van hout sterk naar voren. Met keuze uit vijf kleuren is er een passende vloer te vinden voor elk interieur en voor elke woonstijl. Van subtiel lichtgrijs tot robuust donkerbruin. De afwisseling met lichtere stroken geeft een levendige sfeer, die in woonruimtes het best tot hun recht komen. ‘Met het uiterlijk van een echte plank en de prettige eigenschappen van PVC kies je voor Wood Pro als je de warme uitstraling van hout in huis wilt halen.’
Voor Stone Pro ligt de inspiratie in natuursteen. Door de toevoeging van subtiele warme tinten krijgen de vierkante tegels hun prettige en solide karakter. ‘Deze serie leent zich niet alleen uitstekend voor projectinrichting, maar is ook fraai toepasbaar in natte ruimtes, keuken en toilet’, aldus Wendy. ‘Bij de productie wordt gebruikgemaakt van verantwoorde grondstoffen. Ook zijn de producten vrij van schadelijke stoffen’, laat Ingrid weten.

Gemak
‘Laat de vloer leggen door onze vakmannen’, gaan ze verder. ‘Zij egaliseren de ondergrond, leggen de ondervloer en je PVC-vloer snel en vakkundig. Dat bespaart u een hoop ergernis en moeite. Want waarom zou u zelf een vloer willen leggen als een ander het beter, sneller en vakkundiger kan? Bovendien werken onze vakmannen het tot in de puntjes voor u af. Dus ook de plint; vaak een ergernis voor de doe-het-zelver. Wel zo gemakkelijk, toch?!’ Kijk op www.floorever.nl of kom langs in een van onze winkels.

Floorever Kampen
Ambachtsstraat 29
8263 AJ KAMPEN
Tel: 038 – 33 33 77 0
E-mail: kampen@floorever.nl

Floorever Zwolle
Wipstrikkerallee 35
8023 DS ZWOLLE
Tel: 038 – 453 56 44
E-mail: zwolle@floorever.nl