Afbeelding
Foto: Eigen foto

Maak op 11 februari digitaal kennis met de basisscholen van Vivente

Partnerbijdrages

Het is in deze tijd lastig om face-to-face kennis te maken met de nieuwe school van je kind. Daarom heeft Vivente voor 11 februari een digitale kennismaking georganiseerd. Zo kunnen ouders digitaal kennismaken met het onderwijs, de gebouwen en de juffen en meesters van de Vivente basisscholen. 

“Wij zijn trost op ons onderwijs en onze scholen”, vertelt Arend Eilander, voorzitter van Vivente. “Onze stichting zorgt dagelijks met meer dan 450 enthousiaste collega’s voor meer dan 3.600 leerlingen ‘krachtig en prachtig onderwijs’.” De zestien scholen van Vivente, verdeeld over heel Zwolle, doen allemaal mee aan de digitale kennismaking en hebben allemaal een eigen invulling gegeven aan het programma. Eilander: “Zo kan iedere school zich presenteren op de manier die bij hen past. Hoewel al onze scholen werken vanuit dezelfde christelijke normen en waarden is het de diversiteit in ons onderwijs wat ons sterk maakt.” 

Vivente scholen bieden een divers aanbod aan onderwijs waar iedereen welkom is. Zo kunnen ouders kiezen voor scholen waar Daltononderwijs wordt gegevens, gewerkt wordt volgens de ‘The Leader in me’ filosofie van Stephan Covey of scholen met extra aandacht voor creativiteit, muziekonderwijs en internationalisering. “Deze diversiteit laten wij graag zien, ook in Coronatijd”, aldus Eilander. 

Weten welke Vivente school bij u in de buurt zit? Kijk op: www.vivente.nu/scholen.

Geïnteresseerde ouders melden zich gemakkelijk en geheel vrijblijvend aan via www.vivente.nu/kennismaken voor een tijdsslot dat voor hen het beste uitkomt. Vervolgens krijgen ze uiterlijk 10 februari de link naar de digitale kennismaking. Vragen? Neem dan contact op met de Vivente basisschool in de buurt.