Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Aldura breidt uit met een tweede locatie in Zwolle

Partnerbijdrages

Aldura Zonwering en Raamdecoratie is vanaf 1 oktober ook in Stadshagen te vinden. De gloednieuwe  showroom biedt een unieke ervaring; de producten kunnen in live-setting bekeken worden en specialisten staan klaar voor het geven van vrijblijvend advies.

Voor zowel woonhuizen als zakelijke projecten biedt Aldura een passende oplossing. In de nieuwe showroom is een uitgebreid assortiment binnen- en buitenzonwering te vinden. Denk aan screens, rolluiken, markiezen, jaloezieën, Duette Shades en gordijnen. En ook terrasoverkappingen behoren tot het assortiment. De producten worden in verschillende opstellingen getoond, zodat er een goed beeld van de uitstraling en functionaliteiten gevormd kan worden.

Al 90 jaar een begrip

Niet alleen de opening van de nieuwe showroom wordt gevierd; het familiebedrijf bestaat dit jaar maar liefst 90 jaar! Aldura is uitgegroeid tot een begrip in Zwolle. Voor zonwering en raamdecoratie- oplossingen is men hier aan het juiste adres. Op dit moment uitbreiden naar een tweede showroom in Zwolle is volgens eigenaar Jacco van Keulen een logische stap. “Op deze manier kunnen we onze klanten in de kop van Overijssel nóg beter bedienen.

” De nieuwe showroom is op afspraak te bezoeken. Onder het genot van een kop koffie kan men live demonstraties van de producten en een advies op maat verwachten.

Afspraak inplannen

De nieuwe showroom is te vinden aan de Stadshagenallee 15 te Zwolle en vanaf 1 oktober op afspraak te bezoeken. Het is echter nu al mogelijk een afspraak in te plannen. Tijdens de officiële opening op zaterdag 1 oktober kunt u tussen 10.00 uur en 14.00 uur zonder afspraak langskomen. Kijk voor meer informatie op aldura.nl.

Wim Mossel