Afbeelding
Foto: Gemeente Zwolle

Spoorcafé op 9 februari blikt terug en kijkt vooruit

Algemeen

ZWOLLE - Het Spoorzone-team begint het nieuwe jaar samen met inwoners en andere geïnteresseerden met een Spoorcafé op 9 februari van 19.30 tot 20.30 uur. 

Tijdens deze avond wordt teruggeblikt op de ontwikkelingen in de Spoorzone in 2021, maar vooral ook vooruitgekeken naar wat komt. Vanwege de corona-omstandigheden is dit Spoorcafé digitaal. Tijdens de uitzending, maar ook nu al, kunnen vragen over de Spoorzone worden gesteld.

Gasten

Deze avond neemt het Spoorzone-team de deelnemers mee in de laatste stand van zaken van de verschillende ontwikkelingen in de hele Spoorzone. Er wordt als het ware boven het gebied gehangen. Daarnaast geeft het team een doorkijk naar gebeurtenissen in de eerste helft van dit jaar. De host, Anne-Marie Mosterman, gaat in gesprek met een aantal gasten en staat kort stil bij de diverse projecten in de Spoorzone.

Informatie
Alle Zwollenaren en andere geïnteresseerden zijn uitgenodigd om dit Spoorcafé bij te wonen. Meer informatie hierover volgt via de Spoorzone-kanalen www.zwolle.nl/spoorzone en Spoorzone038 op Facebook, Instagram en Twitter. Op de website kan men zich ook aanmelden voor de nieuwsservice.

Vragen
Vragen over de ontwikkelingen in de Spoorzone kunnen tot uiterlijk 31 januari worden gestuurd via spoorzone@zwolle.nl, onder vermelding van ‘Vragen Spoorcafé’. Deze worden zo veel mogelijk beantwoord tijdens de digitale bijeenkomst.