Afbeelding
Foto: Leger des Heils

Rotary Zwolle-IJsselland doneert kleding aan Leger des Heils

Algemeen

ZWOLLE - Leden van de Rotary Zwolle-IJsselland hebben vrijdag een groot aantal mutsen en handschoenen aan het Leger des Heils in Zwolle gedoneerd. Nu de kou er weer aankomt, is deze donatie voor de deelnemers van het Leger des Heils een welkome aanvulling.

Wilco Wolven, teammanager van de Huis en Haard-locatie beschermd wonen van het Leger des Heils nam de mutsen en handschoenen in ontvangst. “We zijn blij met deze donatie. Juist nu vindt iedereen het fijn om er warm bij te zitten en dat is ook zo voor onze doelgroep.” De voorzitter van Rotary Zwolle-IJsselland Matthijs Mutsaers vult aan: “Als Rotaryclub hebben we enorm veel waardering voor het goede werk van het Leger des Heils. Wij willen dat graag ondersteunen en onderstrepen met deze bescheiden bijdrage.”

Begrip
Rotary biedt allerlei diensten aan en wil integriteit en begrip voor elkaar in de wereld bevorderen door samen te werken met zakelijke, professionele en maatschappelijke partijen. Rotary Zwolle-IJsselland is vooral gericht op projecten in de regio. Het Leger des Heils Zwolle is vanwege de maatschappelijke betrokkenheid een passend doel voor deze organisatie.

Complex
Voor sommige mensen is de hulp die zij nodig hebben zo complex dat zij het beste geholpen kunnen worden op een beschermde en veilige woonplek. Het Leger des Heils kent verschillende vormen van beschermd wonen waaronder de Huis en Haard-locatie aan de Dr. Van Thienenweg in Zwolle. Kijk voor meer informatie over het werk van het Leger des Heils ook op www.legerdesheils.nl

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30