De Diezerkade.
De Diezerkade. Foto: Eduard Plate

Paasactie in winkelgebied Diezerbrink

Algemeen

ZWOLLE - In winkelgebied Diezerbrink wordt zaterdag 29 maart een paasactie gehouden.

De bruine paashaas en drie roze hulppaashazen delen tussen 10.30 en 16.00 chocolade eitjes uit op de Diezerkade, Thomas a Kempisstraat en Vechtstraat. 

“Diezerbrink is een gezellig winkelgebied, vlakbij de binnenstad van Zwolle. Je kunt hier ook makkelijk parkeren, dus een bezoekje is zo een ontspannen en leuk begin voor het Paasweekend”, zegt Thabita Bijsterbosch van ondernemersvereniging Diezerbrink. Het is ook een veelkleurig gebied. Daarom worden er zaterdag 30 maart aanstaande speciale zakjes kleurige paaseitjes uitgedeeld door de hoofd paashaas, gesteund door kleurige roze paashaasjes.

Het winkelaanbod in Diezerbrink is veelzijdig, met opvallend veel fietsenwinkels zoals de grote TREK-winkel, die ook speciale fietsroutes aanbiedt. Maar er is ook mode, food en er is een grote diversiteit aan supermarkten. De leegstand is er opvallend laag.

“Het terras van Stadscafé Stroomberg is populair in Zwolle, net zoals bijvoorbeeld de hele bekende ijzerhandel van Rossum. Maar we hopen dat er zaterdag mensen komen gezellig komen snuffelen aan de veelzijdigheid van Diezerbrink”, zegt centrumadviseur Eduard Plate. “Het is een makkelijk bereikbaar winkelgebied, dat de stad Zwolle iets extra’s geeft.”

Een tip is ook de bereikbaarheid per fiets. Want Diezerbrink ligt precies op de belangrijke fietsroute van Dalfsen en Berkum naar hartje Zwolle.

Het terras van stadscafé Stroomberg aan de Brink.