Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Bijzondere en vooral nuttige cadeaus

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Als de feestdagen er weer aankomen of voor een verjaardag, moet je je hoofd weer breken over wat je je gezinsleden cadeau doet. Sommige mensen weten zelf ook nooit wat ze het liefste krijgen en dat maakt de zoektocht naar een geschikt cadeau nog lastiger. Wat altijd verstandig is, is om een nuttig cadeau te geven. Prullaria krijgen mensen tijdens hun leven al genoeg. Als het cadeau nuttig gebruikt kan worden, dan weet je zeker dat de ontvanger hier vele jaren plezier aan beleeft. We bekijken enkele cadeaus die zowel nuttig als bijzonder zijn. Wat denk je bijvoorbeeld van brievenbussen als cadeau?

De Air Up fles

Misschien dat je er nog nooit van gehoord hebt, maar zeker wel als je een ouder bent. Onder kinderen is de Air Up fles namelijk een enorme hit. De Air Up fles valt in het rijtje van rages, zoals toentertijd de flippo´s en pokemonkaarten. In dit geval is het ook nog eens een gezonde rage, want de Air Up fles stimuleert de gebruiker om water te drinken. Dat kinderen, maar ook volwassenen, niet teveel frisdrank en sapjes moeten drinken, is inmiddels wel bekend. Deze dranken bevatten te veel suiker en zijn echte dikmakers. Het liefste drink je dagelijks 2 liter kraanwater. Dit gaat de meeste mensen niet lukken. En daarom is er de Air Up fles.

Hoe werkt de Air Up fles?

De fles vul je gewoon met water. Niet bijzonders, zul je ongetwijfeld denken? Hierdoor zul je niet meer water drinken. De truck zit hem in de zogenaamde Air Up pods. Deze pods breng je aan in in de bovenzijde van de fles. De pods hebben een intense geur van bijvoorbeeld fruit. En dan komt er een stukje biologie bij kijken. Het is namelijk zo, dat 80% van wat je proeft, wordt bepaald door de geur. Tijdens het drinken van water uit de fles, komt ook de geur van de pod in je neus. Zo lijkt het alsof je water met een smaakje drinkt. Het is best een dure aanschaf, want je moet ook zeer regelmatig de pods verwisselen. Maar als kinderen het leuk vinden, dan is het wel een erg handig cadeau om ze gezonder te laten drinken.

Een brievenbus als cadeau?

Een brievenbus is helemaal geen voor de hand liggend cadeau. Let eens op in je buurt, hoeveel oude en nodig aan vervanging toe zijnde brievenbussen er zijn. Als ook jouw brievenbus is verworden tot een roestig geval die elk moment van de muur kan vallen, dan wordt het tijd voor een nieuwe. En dat is juist iets wat er vaak bij inschiet. Daarom is een verjaardag een ideale gelegenheid om een brievenbus aan iemand cadeau te doen.

Welke soorten brievenbussen zijn er?

Als je een brievenbus cadeau wilt doen, dan heb je een grote keuze uit veel soorten brievenbussen. Zo zijn er vrijstaande brievenbussen, brievenbussen op paal of brievenbussen aan de wand. Welke je kiest, is vooral afhankelijk van hoe je woont. Voor de meeste reguliere woningen is een brievenbus voor aan de wand het meest gebruikelijk. Eigenlijk maakt het model en de kleur niet uit, het belangrijkste is dat je van de oude verroeste brievenbus verlost bent én je heb een wel erg origineel cadeau.

Afbeelding
Toeristenbelasting in Zwolle met 25 procent gestegen Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Verschillende verkeersmaatregelen op zaterdag 2 maart vanwege Ster van Zwolle en betoging Algemeen 21 uur geleden
Floris Meijers
Minioren SWOL 1894 excelleren op NK Sport Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Raad van State: 'Tijdelijk afzien van handhaving PAS-melders mag, mits goed gemotiveerd' Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Zangers gezocht voor Die Fledermaus.nu Algemeen 22 uur geleden
Chris Kruitbosch.
Kruitbosch wil met micromobiliteit steden duurzamer maken Partnerbijdrages 22 uur geleden