Arnie Pot 'in actie' als trainer van ZAC
Arnie Pot 'in actie' als trainer van ZAC Foto: Hans Smit

ZAC heeft volste vertrouwen in trainer Pot

Sport

AMATEURVOETBAL 

Bij de start van de samenwerking werd al de intentie uitgesproken om langer dan een seizoen samen te werken en die afspraak tussen ZAC en trainer Arnie Pot houdt stand. 

Samen met assistent-trainer Han Stolte heeft Pot zijn contract met een seizoen verlengd. ZAC is zeer te spreken over de prettige samenwerking met de hoofdtrainer, en de rest van de technische staf, en heeft het volste vertrouwen in zijn werkwijze.

De technische staf van de hoofdmacht blijft geheel in stand. Naast Pot en Stolte, verlengen ook keepertrainer Erwin van Meekeren en looptrainer John Jansen of Lorkeers hun contract. 

ZAC staat er in de winterstop prima voor in de tweede klasse H. Pot begon met twee nederlagen aan de competitie, maar heeft na negen duels al veertien punten verzameld. ZAC vinden we daarmee terug op een vijfde plaats.

Pot keerde afgelopen zomer terug als hoofdtrainer na een afwezigheid van vijf jaren. Daarvoor was hij werkzaam bij Be Quick ‘28 en CSV ‘28. In het seizoen 2019/2020 probeerde hij het een jaartje als assistent-trainer bij SC Genemuiden, maar in de rol van rechterhand van de hoofdtrainer kon hij zijn ei niet kwijt. 

logo
Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 25 apr, 09:09
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32